Afrika’nın belgesellerde izlediğiniz balta girmemiş ormanları sizi de etkiliyor mu? Vahşi ormanlardan ilham alanlardan mısınız yoksa ondan korkan mı? Christophe Claret, yeni iki modeli olan Maestro Mamba ve Maestro Pantherophis ile sizi Afrika ormanlarını keşfetmeye ve anlamaya davet ediyor.
Bu iki yeni model için bir tanım gerekiyorsa bu sanırız balta girmemiş ormanlara bir davet olarak adlandırılabilir. Bu iki saat Afrika’nın en zehirli iki yılan türünden ilham alınarak yaratılmış.
Özgünlüğünü arttırmak için saatin kayışında yeşil mamba yılan türünün derisi kullanılmış, saati süslemek içinse tsavorite değerli taşlarından yararlanılmış. Maestro Mamba adı verilen saat ise siyah renkli, 42mm kalınlığında PVD titanyum kaplama kasaya ve ayrıca safir kristal bir kubbeye sahip.
Saatin hoş ve kullanışlı bir özelliği ise MEMO adı verilen hatırlatıcı. Saat kadranında üç ve dört arasında yer alan bir koni üzerindeki elmas ve tsavorite taşların hareketi ile hafızayı tazeleyen bir mekanizma.